Uutisiarkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.
sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sattuu ja tapahtuu

Paljon on tapahtunut ... listaan tähän hieman kuulumisia:
Ensinnäkin Fialka-mamma kävi ultrassa ja vauvoja näyttäisi olevan kasvamassa "massussa".
Fialka ja vauvat vielä massussa
Ihanaa kohta saa hoidella pikkuisia. Olenkin käynyt Kultaleijonen kennelissä katsomassa riesaksi asti Sennin pentuja suurimpaan pentukuumeeseeni :)

Toivotaan että Fialkalla menee kaikki hyvin tulevien vauvojen kanssa. Koiramme ovat nimittäin käyneet läpi melkoisia tauteja. Ensin tuli paha kennelyskä ja nyt viikonloppuna Hali aloitti vatsalaukun kiertymän. Onneksi päivystävä eläinlääkäri oli Marjaana Konttinen ja saimme erinomaisen avun. Vietimme klinikalla perjantain ja lauantain välisen yön ja vielä lauantainkin. Vihdoin Halin kunto rupesi palautumaan ja vielä ainakin suolisto tuntuu toimivan ilman tukosta. HUH mikä viikonloppu. Sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä koko koiralauma sairastui tosi rankkaan vatsatautiin... tuli tuutin täydeltä kummastakin päästä. Yö meni siis siivoten "läjiä" ja hoidellen koiria. Onneksi tämä tauti meni ohi paastolla noin vuorokaudessa.

Lepoa ja lepoa

Nyt koiruliinit lepäilevät ja Hali nauttii kun siihen ei koske mihinkään. Oli kamalaa katsoa sen tuskaa kun massuun koski niin kovasti. Olemme niiiiiin onnellisia että koko lauma on vieä kasassa ja touhuilemassa taasen normaalisti.


Olen saanut muutamia kuvia Fialkan ja Amstelin pennuista. Komeita koiria niistä on kasvamassa, siis ovat jo :) Tässä niistä muutama.
Country Code S:

Country Code FI:

Country Boy:

Fialka and Numa


Lily Rose;

Country Star: 

Oikein mukavaa ja tervettä päivää koirienne kanssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jopas oli ikäviä tauteja teillä!! :/ Mutta onneksi pahin ei tapahtunut ja Hali ja muut ovat vielä riemunanne!!

Kauniita kuvia Fialkan ja Amstellin pennuista.
Toivomme taas tälle Fialkan uudelle pentueelle kaikkea hyvää ja nyt ihan ensimmäiseksi Fialkalle hyvää jatkoa odotukseen!!

t. Mosse ja perhe

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi! teillä on tapahtunut vähän turhan paljon yhteen jaksoon :( mutta onneks kaikesta on selvitty :)
Kaikille koirille rapsutukset, erityisesti Fialka-mammalle ja onnea loppu odotukselle! :)

t.Tuire

Mirva kirjoitti...

Teillehän on sattunut ja tapahtunut;) Onneksi kaikki ovat selvinneet säikähdyksellä.
Etkä todellakaan ole ollut riesaksi asti vain päin vastoin on mukava kun olet käynnyt aina "tarkastamassa" lapsukaiset! Huomiseen :))