Uutisiarkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.
keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Söpö, & Fialka


Eilen oli aika alkaa valmistautua tuleviin Fialkan ja Dimpelin puppeleihin. Juttelenkin Fialkalle että mitä pienille Dimppeleille kuuluu :) Menin töiden jälkeen kirpputorille ja etsiskelin eri värisiä lankoja pentujen pantoihin. Löysinkin kivan kaulaliinan joka on kuvassa. Siinä on raitoja 7:llä eri värillä ja niinpä päätin purkaan kaulaliinan ja siitä saan 7:lle pennulle virkattua pantoja. Siitäkin kuva mukana Söpön kera. Ajattelin että siitä puuttuu väri keltainen...
sitä minulla olikin kotona. Taasen jutella purpattelin Fialkalle että sovitaanko että siellä on 8 pientä Dimppeliä ja FiliaFaliaFoota syntymässä kun minulla on nyt pantalangat 8:lle pennulle. Söpö-kissamme oli kaverina purkamassa kaulaliinaa.
Söpöllä alkoi eilen kiima ja se on IHAN hassu. Kurisee jännästi ja kehrää ihan mahdottomasti. Etsiskelen sille poikakaveria ... siis Norjalaista Metsäkissaa. ONKO KELLÄÄN TIETOA mistä sellaisen löytäisi?

Fialka on voinut hyvin, tosin nyt alkaa olla mahassa ahdasta ja ruokailu tapahtuu kolme kertaa päivässä. Tuossa nojatuolissa on hyvä olla kun käpälät on nojalla, silloin jää massulle tilaa :)1 kommenttia:

Hanna ja Nana kirjoitti...

Hih, nämä ovat niin söpöjä nojatuolikoiria. :)

Paljon voimia Fialkalle loppuaikaan ja teille kaikille tietysti. 8 pupsia olisi ihan kiva määrä.

Mosselta pusu Annelle!