Uutisiarkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.
lauantai 8. marraskuuta 2008

UNI & EXO UPDATE


Exo on voinut 'hyvin' kipulääkkeiden kanssa. Menemme noin kahden viikon kuluttua uusintakuviin, jotta näemme onko jalan luumuutos edennyt pidemmälle. Muutenkin meidän pitää tehdä päätös nisäkasvaimen/syövän leikkauksen suhteen.

Viikko toi toisenkin murheen ... Uni alkoi ontumaan etujalkaansa tiistaina 4.11. Olemme käyneet kahdesti eläinlääkärissä, epäilevät jänteen / lihaksen revähtymää, tulehdusta. Eilen sitten meni toinenkin etujalka, varmaankin siksi, koska paino tulee nyt kokonaan toiselle etujalalle. Koska Unilla on polvissa kulumia, se ei voi varata painollaan takaosaan. Nyt siis kannamme vuorostaan Unin ulos ja takaisin. Menemme huomenna tai tiistaina uudelleen tohtoriin. Uni ei voi liikkua olleenkaan.
Eihän tässä voi taasen kuin toivoa parasta.

Exo has been feeling 'fine' with painkillers. About after 2 weeks we will go to new examination to know if there are more chances in her bone. Also we need to make decision of operation because of her tumor/ cancer in her "breast" (I don't know the right word in english).

This week brought another problem. Uni started to limp her front leg on tuesday 4.11. After two veterinarian trips, she is diagnosted as tendonitis or broken tendon. Yestoday her other front leg became sore too. Perhaps of the weight only on that leg, since Uni's knee's have arthrosis and she can not hold her weight with hindquarter. So, we carry now Uni out and in. She can not walk at all.
All we can do now is wish the best happen again.

2 kommenttia:

Hanna ja Nana kirjoitti...

Auts! Kyllä nyt tulee paljon murhetta ja kipua. :(

Mosse kovasti puhaltelee äitinsä kipeisiin jalkoihin ja mummonsa myös. Auttaako se. Ei se kipua vie pois, mutta kertoo, että ette ole yksin!

Lämmin halaus!

Johanna kirjoitti...

Voi teitäkin siellä ! Kovasti nytvaikutta leoilla olevan huolia ja ongelmia.Voimahalaukset niin kipeille leoille kuin heidän kaksijalkaisille hoitajilleenkin ! Oletten mielessäni !

Terveisin: Johanna ja koirulit