Uutisiarkisto

Sisällön tarjoaa Blogger.
torstai 23. lokakuuta 2008

EXO. . .JATKOA

Torstai oli meille kovin toiveikas jalan suhteen. Muutenkin Exo hoivaili kisuja kuin pentujaan lattialla maatessaan. Se piti Exon mielen pirteänä. Nyt on aamuyö perjantaita odotellen. Olen valveilla Exon kanssa ja mietin kuumeisesti kaiken farmaseuttisen tietoni ja apuni lääkekaapistamme... Exolla on veriripuli...Se tuo uusia ajatuksia Exon sairaudesta. Exohan oksenteli päivää ennen kuin jalka "petti". Tuo oksentelu loppui kun annoin meidän "lääketotimme", jota täytyisi olla jokaisessa "Leoperheessä". Leothan syövät milloin mitäkin sopimatanta ja tarvitsemme silloin tällöin paraffiiniöljyä. Annan öljyn kananmunankeltuaiseen sekoitettuna.(Vinkki teillekin) Koira lipittää sen herkkuna. Ei siis tarvitse ruiskulla suuhun työntää. Kerta-annostus öljyä on 20 millilitraa, jonka voi toistaa myöhemmin. Tämä herkku siis on meillä aina pelastanut koiramme suolisto-oireista. Paraffiiniöljy ei imeydy, vaan voitelee suolistoa ja "jumittunut" uloste valuu paremmin pois. Patakseni takaisin Exoon... oksentelu siis loppui ja kakkaaminen sujui normaalisti ennen jalan ongelmaa. Tosi kakka oli oksentelun jälkeen limaisen vihreää. Siispä nyt aamutunteina mietinkin myrkytyksen mahdollisuutta. Pihallamme sellaiseen ei ole mahdollisuutta mutta ainahan on olemassa sairaita ihmisiä. Myrkytys voi lamaannuttaa keskushermoston kautta raajojakin. Tällä hetkellä Exoa hoidetaan "selkäpotilaana", sillä Exolla on spondyloosi ja mahdollinen välilevyn siirtyminen / pullistuma. Nyt Exo nukkuu rauhallisesti... Eilen kirjoitin että joka päivä Exon kanssa on lahja, nyt ajattelen että joka minuutti ...
Kirjoittelen tänne blogiin jotta se helpottaisi tuskaani ja kyllä kirjoittaminen minua aina auttaakin pahojen asioiden ylitse.


Thursday was quite hopefull for us, since her leg had shown a sign to get better. Also Exo was so happy mentally taking care of kitten like her own puppies. Now it's very early morning (small hours) and I'm thinking all my knowledge to search and give medicin for Exo, because of the blood diarrhea.
I'm writing here in my blog to get my pressures out and writing helps me / gives me strength to go through the bad times.

0 kommenttia: